Päättäjät pyörätuolissa- tempaus 25.3. maanantaina kello 13.30-15.00

Aiemmat tapahtumat

Päättäjät pyörätuolissa –tempaus Kirkkonummella

Kirkkonummella järjestetään maanantaina 25.3.2019 Päättäjät pyörätuolissa –tempaus Kirkkoharjun koulun läheisyydessä, Koulupolku, D-oven läheisyydessä klo 13.30-15.00. Tilaisuus on avoin kaikille päättäjille, ehdokkaille ja virkamiehille sekä aiheesta kiinnostuneille.

Päättäjillä on mahdollisuus kokeilla erilaisia pyörätuoleja ja muita liikkumisen apuvälineitä, näkövammaisena liikkumista sekä keskustella arjen asiantuntijoiden kanssa esteettömyydestä, itsemääräämisoikeudesta ja muista vammaisten elämän tärkeistä asioista. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä päättäjien ja ehdokkaiden tietoja vammaisten ihmisten arjesta ja esteettömyyden tärkeydestä.

Tilaisuudessa on tavattavissa mm. SDP:n kansanedustajaehdokas Markus Myllyniemi ja osallistujat toivottaa tervetulleeksi Kirkkonummen demareiden puheenjohtaja Hannele Rauhanen.

Kutsumme kaikki alueen eduskunta- ja eurovaaliehdokkaat mukaan tilaisuuteen. Kuntapäättäjät, virkamiehet ja median edustajat ovat myös lämpimästi tervetulleita. Tilaisuus järjestetään vapaaehtoistyönä. Päättäjät, ehdokkaat ja muut kiinnostuneet voivat halutessaan ilmoittaa tulostaan etukäteen tai vain ilmestyä paikalle. Kysymyksiin vastaavat Hannele Rauhanen (hantta.rauhanen@gmail.com tai +358440112184) ja Markus Myllyniemi (markusmyllyniemi2019@gmail.com tai +358458539401).