Huomenna äänestämään

Tänään Kirkkonummen Citymarketilla keskusteltiin tulevasta muutoksesta, kävijöitä oli paljon ja vaalimakkara maittoi. Pullakahveilla kävi samalla lailla ahkeraan ihmisiä ehdokkaamme Markus Myllyniemen kanssa jutellen. Lämmin kiitos kaikille tapahtumissa käyneille, teidän tapaaminen oli erittäin innostavaa.

Huomenna on vaalipäivä. Kirkkonummen äänestyspaikat ovat:

Vaalipäivän äänestykset toimitetaan seuraavilla Kirkkonummen kunnan äänestyspaikoilla sunnuntaina 14.4.2019 klo 09.00–20.00:

Lapinkylän äänestysalue: Sjökulla skola, Sjökullantie 285
Veikkolan äänestysalue: Veikkolan koulu, Kisapolku 7
Masalan äänestysalue: Nissnikun koulu, yläkoulu, Masalantie 268
Gesterbyn äänestysalue: Winellska skolan, Gesterbynkaari 3 (Gesterbyn koulukeskus, sisäänkäynti A4)
Kirkonkylän äänestysalue: Kirkkoharjun koulu, (Kirkonkylän koulukeskus), Asematie 8
Heikkilän äänestysalue: Heikkilän koulu (Jolkby), Hirvitie 7a
Porkkalan äänestysalue: Kantvikin koulu, Toppapolku 2

Lisätietoja eduskuntavaalijärjestelyistä ja esimerkiksi kulkuohjeita Kirkkonummen kunnantalolla äänestäville liikuntarajoitteisille äänestäjille löytyy kunnan verkkosivuilta osoitteesta: www.kirkkonummi.fi/eduskuntavaalit2019