Palkinto arvottu, voittajalle ilmoitettu – kampanjakysely

KYSELY KEVÄÄN VAALIEN YHTEYDESSÄ

Viime kevään eduskuntavaalien yhteydessä Kirkkonummen Demarit järjestivät vaaliteltallaan kahvituksen ja makkaratarjoilun yhteydessä eri puolella kuntaamme vapaaehtoisen vaalikyselyn kuntalaisille. Pohjana oli kysymys ”MITÄ SINULLA ON SYDÄMELLÄ?”  Kyselyyn vastanneiden kesken on arvottu palkinto, joka sisälsi kuuden tunnin siivouksen. Sen voitti naishenkilö Kantvikista ja palkinto on hänelle luovutettu. Hän oli iloinen ja teki valinnan, kaksi kolmen tunnin siivousta eri viikoin. Työn suorittaa paikallinen siivousalan yritys. Kyselyymme vastasi kaikkiaan täydellisesti 94 kuntalaista. Ensimmäinen kysymys kuului: Millaista kuntapolitiikka on Kirkkonummella? Erittäin hyvää, vastasi 4 kuntalaista, Hyvää 41, Tyydyttävää 46 ja Huonoa 3. Toisena tiedustelimme, mihin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota? Kolme eniten ääniä saanutta. Vanhusten hoito 22 vastausta, Terveydenhuolto 13 ja Tiestön kunto ja toimivuus 11. Kolmantena kuntalaiset saivat kertoa, missä kunnassamme on onnistuttu hyvin? Ykkösenä mainittiin Terveyspalvelut, toiseksi tuli Yleensä kaikki toimii ja tasoissa sen kanssa Koulu ja Liikunta.  Kirkkonummen Demarit kiittää kaikkia vaalitilaisuuksissamme käyneitä ja erikoisesti kyselyyn vastanneita. Toivotamme oikein hyvää kesän jatkoa kaikille kuntalaisille!

Kirkkonummen Demarit ry

Kysely löytyy https://kirkkonummendemarit.fi/mita-sinulla-on-sydamellasi…/