KIRKKONUMMEN DEMARIT LEHDISTÖTIEDOTE

Kirkkonummen Demarit ry on tehnyt aktiivista kuntapolitiikkaa kuluneena vuonna. Puolueosaston toimintaa on kehitetty monella tavoin ja olemme saavuttaneet näkyvyyttä kuntalaisten parissa, niin katukuvassa kuin eri medioissa. Tätä työtä jatkamme ajatellen jo parin vuoden kuluttua olevia kuntavaaleja.

Kirkkonummen Demarit tekivät tälle vuodelle viisi Uudenvuoden lupausta ja näiden lupausten eteen tulemme tekemään kaikkemme, jotta ne toteutuisivat vielä jäljellä olevan valtuustokauden aikana.

1. Kolmikeskuksisen Kirkkonummen tasapuolinen kehittäminen
2. Julkisten palveluiden turvaaminen
3. Asukaslähtöisen kunnan rakentaminen
4. Yhteistyö paikallisten yhdistysten kanssa
5. Paikallisdemokratian mallin toteuttaminen

Olemme vuoden aikana aloittaneet eri puolella kuntaamme asukastapaamiset, joissa kuntalaiset ovat aktiivisesti  tavanneet edustajiamme ja kertovat ajatuksistaan, toiveistaan ja jos on ollut tarvetta, olemme ottaneet myös risujakin vastaan.

Kirkkonummen Demarit ry piti ylimääräisen jäsenkokouksen kunnantalolla sunnuntaina 15. syyskuuta tärkeimpänä asiana uudistaa hallintorakennetta. Erittäin aktiivinen, aikaansaava, idearikas ja todella pidetty puheenjohtajamme Hannele Rauhanen oli ilmoittanut olevansa estynyt jatkamaan tehtäväänsä sairautensa vuoksi. Toki hän tulee osallistumaan yhdistyksen hallitustyöskentelyyn jäsenenä edelleen. Hänen tilalleen puheenjohtajaksi on valittu paluumuuttaja Tuovi Ronkainen, joka on aikoinaan ollut  vaikuttamassa Kirkkonummen kuntapolitiikkaan valtuutettuna ja aktiivisena demarina. Demariyhteisö toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme takaisin. Varapuheenjohtajaksi valittiin kaikkien tuntema pitkän linjan vaikuttaja Pekka Oksanen. Myös valtuustoryhmässämme on tapahtunut hieman muutoksia. Ryhmän vetäjänä toimii nyt todella pitkään kuntapolitiikassa mukana ollut Ari Harinen ja vararyhmyrinä jatkaa Johanna Fleming. Heidän johdollaan jatkamme täydellä teholla  hyvin alkanutta työskentelyä kuntalaisten hyvinvoinnin eteen. Kun pidämme asukastapaamisia sekä olemme teltallamme torilla tai kauppojen edustalla, niin tulkaa juttelemaan ja kertomaan toiveistanne. Näin osallistutte suoraan Kirkkonummen, oman kuntanne,  kehittämiseen.