Ikäpolvet ylittävää eläkepolitiikkaa

Kiinnostaako sinua kuullu sosiaali- ja eläkepolitiikan tulevaisuudesta? Kirkkonummen eläkkeensaajat ja Kirkkonummen Demarit järjestävät 22.1 keskustelutilaisuuden, jossa asiantuntijavieraana on Eläkkeensaajien keskusliiton sosiaalipoliittiinen asiantuntija Tarja Pajunen. Tulevaisuuden… Avainsanat:

Kirkkonummen demarit kohtasivat ensimmäisessä jäsentapaamisessa

Kirkkonummen demarit viettivät tänään sunnuntaina 7.10 ensimmäistä jäsentapaamistaan. Kokouksessa keskusteltiin muun muassa hyvinvointikeskuksen tulevaisuudesta ja oppilashuollosta. Jäsentapaamisten tarkoitus on toimia demarien yhteisenä olohuoneena, jossa voidaan… Avainsanat:

Toisen asteen maksuton koulutus kuuluu kaikille

Kirkkonummen demarit hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään syyskokouksessa uuden toimintaohjelman, jonka tavoitteena on vähentää ja ehkäistä eriarvoisuutta Kirkkonummella. Eriarvoistumiskehitys kunnassamme on ollut erityisesti viime vuosikymmenen aikana… Avainsanat: