KYSELY JA ARVONTA

Kysely, johon vastaamalla ja yhteystiedot jättämällä osallistuu kuuden tunnin kotisiivouksen arvontaan. Säännöt arvontaan lomakkeen lopussa.

Haluan liittyä SDP:n jäseneksi

Haluan lisätietoja SDP:stä

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kirkkonummen demarit ry /Kirkkonummen sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö ry (myöhemmin järjestäjä) järjestää arvonnan, jossa on palkintona kuuden (6) tunnin kotisiivous. Arvonta järjestetään ajalla 8.12.2018-26.5.2019. Palkinnon arvonta suoritetaan 27.5.2019.

1. Arvontaan osallistujilta kerätään yhteystiedot. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Järjestäjän markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse eli osallistujien sähköpostiosoitteet lisätään uutiskirjelistaan. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa koska tahansa vastaamalla saapuneeseen sähköpostiin listaltapoistopyynnöllä.
  1. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten tai järjestöjen työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  1. Arvonnan suorittaa arvonnan Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta arvonnan suorittajan toimesta.
  1. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen.
  1. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu julkaisussa mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan www.kirkkonummendemarit.fi- verkkosivujen kautta.
  1. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle 15.7.2018 mennessä, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinto suoritetaan ainoastaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkinto suoritetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.
  1. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen yhteystiedot antamalla ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.